Најдобри стратегии за кладење

Поимот најдобра стратегија за кладење је исклучително опшрна тема. Доколку побарате по интернетот, ќе најдете стотици луѓе кои се о бидуваат да ви продадат добитна формула.

Па добро, која е тогаш најдобра тактика? Тоа зависи од вас и вашиот кладилничарски буџет.

Која е најпопуларна стратегија?

Најпопуларната стратегија за кладење помеѓу народот е позната како сендвич стратегија. Тоа ситуација кога ќе изиграте две различни опклади за ист натпревар во различни обложувалници. На пример играте кошарка со +156 и -159 поени во различни обложувалници. Многу е важно е коефициентите да бидат исти за да не изгубите пари.

Кладење контра паблик бет

Обложување контра од тоа кај што сите уплаќаат. Статистиката вели дека подобро е да се обложите контра на тој тим. Кладилничарите во поголед дел од случаите не истражуваат туку ставаат облози по свое лично убедување. Многу често тој тим што е најмногу типуван знае да киксне, па ако се обложите контра ќе биде добитни.

Мартингејл

Ова е систем кој ви гарантира профит, но се разбира дека со себе си носи ризик. За да користите Мартингејл систем потребно е да изберете почетна вредност на средства, а влогот да ви биде 5%. Секој пат кога ќе изгубите го дуплирате влогот, а кога ќе бидете добитни се враќате на почеток. Запамтете, ако паднете веќе 5 пати по ред, вашиот влог е огромен, па преиспитајте се дали можете да се носите со тоа.

Најдобри обложувалници за користење на овие стратегии се 1xBet, Bet365 и 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*