Што се уплаќа денес? (17.05.2020)

што се уплаќа денес

Како што се зголемува понудата, така ние на нашиот сајт се враќаме со исто темпо да ви објавуваме корисни информации за кладење.

Спутник – Гомел – 2 @ 1.72

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 38.012 евра. За победа на Спутник уплатени се 5.022 евра, за реми 3.133 евра, додека останатите 29.857 евра се уплатени за победа на Гомел.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*