Што се уплаќа денес? (19.03.2020)

што се уплаќа денес

Денес немаме многу натпревари, но од тоа што ни е достапно издвојуваме натпревар кој има солидна уплата и интересен распоред на истата.

Лаганс – Вагеридс – 1 @ 1.72

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 19.382 евра. За победа на Лаганс уплатени се 14.955 евра, за реми 2.147 евра, додека останатите 2.280 евра се уплатени за победа на гостите.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*