Што се уплаќа денес? (27.02.2020)

Уплатата во последните неколку дена е одличен показател за добивка, па веруваме дека така ќе биде и денес.

Ајакс – Гетафе 1 @ 1.99

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 12.667 евра. За победа на Ајакс улатени се 10.257 евра или 81%, за победа на Гетафе уплатата е 13%, додека за реми уплатата е само 6%.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*