ТИП НА ДЕНОТ: (17.02.2020,20:45) ШАТОРУ – ЛАНС

ГОСТИТЕ ПОБЛИСКУ ДО ПОБЕДА

Франција, Лига 2, 17.02.2020: Шатору – Ланс ТИП 2

Резултат: 3-2

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Шатору и Ланс од рамките на француската втора лига. Шатору е во долниот дел на табелата и нив ги интересира само опстанокот. Од друга страна Ланс цели кон позициите кои можат да ги одведат во едно ниво погоре, па поради тоа не смеат да прават киксови на дуели со противници како денес. Наш предлог е 2 а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.78.

УСПЕШНОСТ ФЕВРУАРИ: 12/16

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*