ТИП НА ДЕНОТ: (13.02.2020,21:05) ЕПИНАЛ – СТ. ЕТИЕН

РАЗЛИКА ВО КВАЛИТЕТ

Франција, Куп, 13.02.2020: Епинал – Ст. Етиен ТИП 2

Резултат: 1-2

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Епинал и Ст. Етиен од рамките на францускиот Куп. Овде станува збор за дуел на две екипи кои имаат различен квалитет и кој играат во различен ранг. Епинал искрено и нее во некоја посебна форма, па гостите имаат нешто поголеми шанси за победа. Сепак Ст. Етиен е во серија од три порази по ред, па сега време е да стави крај на тоа. Наш предлог е 2 а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.50.

УСПЕШНОСТ ФЕВРУАРИ: 9/12

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*