Натпревар со драстичен пад на коефициентот (17.12.2019)

пад на коефициенти

За денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар кој бележи огромен пад за победа на аутсајдерот.

Дулвич – Хавант – 1 @ 3.20 во Bet365

Почетната вредност за победа на домаќините беше 5.00, а во моментов бележи пад од скоро 36% и се плаќа со квота 3.20 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*