Што се уплаќа денес? (18.11.2019)

што се уплаќа денес

За денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар кој ни доаѓа од УЕФА ЕУРО 2020.

Грција – Финска – 1 @ 2.06

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 87.963 евра. За победа на Грција уплатени се 68.417 евра, за реми 9.720 евра, додека останатите 9.826 евра се уплатени за победа на Финска.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*