Што се уплаќа денес? (13.11.2019)

што се уплаќа денес

За денес во рамките на категоријата со уплатата ќе ви претставиме натпревар со солиден коефициент, а исто така и одлична уплата.

Бристол – Свиндон – 1 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 8.330 евра. За победа на Бристол уплатени се 7.746 евра, за реми 188 евра, додека останатите 397 евра се уплатени за победа на Свиндон.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*