Натпревар со драстичен пад на коефициентот (23.10.2019)

пад на коефициенти

Вчера падот на коефициентот беше одличен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Реџина – Пицерно – 2 @ 4.64 во Bet365

Почетната вредност за победа на Пицерно беше 8.20, а во моментов бележи пад од скоро 43% и се плаќа со квота 4.64 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*