Натпревар со драстичен пад на коефициентот (06.10.2019)

пад на коефициенти

Безброј пати падот на коефициентот бил одличен показател, па благодарение на тоа сме наплатиле одличен квота и сме заработиле добра сума на пари. Се надеваме дека и денес ќе биде така.

Антверпен – Стандард – 1 @ 2.15 во Bet365

Почетната вредност за победа на Антверпен беше 2.50, а во моментов бележи пад од скоро 14% и во моментов се плаќа со квота 2.15 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*