Натпревар со драстичен пад на коефициентот (14.09.2019)

пад на коефициенти

За денес во оваа категорија имаме натпревар од уругвајската Премиер лига кој бележи огромен пад за победа на аутсајдерот, па се надеваме дека тоа ќе биде одличен показател.

Пенарол – Дефензор – 2 @ 2.89 во Bet365

Почетната вредност за победа на Дефензор беше 4.36, а во моментов бележи пад од 34% и се плаќа со кеофициент 2.89 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*