Депозирај денес во 1xBet и дуплирај ги парите за обложување!

1xbet бонус

Петокот е вовед во калдилничарскиот викенд, па секогаш е добро да имаме нешто повеќе средства на располгање со цел да ги зголемиме шансите за добивка.

Имено, обложувалницата на 1xBet нуди 100% бонус за сите корисници кои ќе направат депозит од најмалку 1 евро, а со тоа практично ги дуплирате важите расположливи средства.

Се што треба да направите е:

  • Логирајте се или регистрирајте се на сајтот на 1xBet
  • Направете депозит од 1 евро па нагоре

Правила и услови за користење

  • Боноусот е во вредност од 100% до 100 евра на вашиот депозит
  • Понудата е валидна за сите нови и постоечки корисници
  • Клиентот има право само на 1 бонус
  • Депозитот треба да се направи најкасно до денес 23:59
  • За да ги исполните условите за бонусот, износот на бонусот мора да биде уплатен 3 пати во рамки на комбинациски облози во рок од 24 часа по добивањето на бонусот, инаку ќе се смета за поништен. Секој комбинациски облог мора да содржи 3 или повеќе настани. Барем 3 настани во комбинацискиот облог мора да се со коефициент од 1.40 или повисоко. Почетните датуми на сите настани не треба да бидат подоцна од периодот на важност на оваа понуда. Креирајте тикет, внесете го износот на влогот, изберете бонус сметка и стиснете на “Уплати облог“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*