Малери и махери на колото

малери и махери

Ниту овој понеделник нема да ги заборавиме малерите и махерите кои го одбележаа изминатиот викенд.

Малер 1

Овој играч изиграл 6 фиксови и ги уплатил за 200 денари, а штета што натпреварот Бахиа – Гоиас заврши реми, па го остави без скоро 31.000 денари.

Малер 2

Овде имаме тикет на голови. Изиграни се 9 натпревари со знакот ГГ, но за жал само еден дуел е промашен, па овој играч остана без 8300 денари.

Махер 1

Хрбарат тикет. Овој играч за уплата од 1000 денари си доби 27.000 денари. За убаво да се трошат!

Махер 2

Вистински махер. Комбо тикет со уплата од 30 денари овој играч си доби 14.200 денари. Браво мајсторе!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*