Што се уплаќа денес? (18.08.2019)

што се уплаќа денес

За денес во рамките на нашата најуспешна категорија ќе ви претставиме сингл натпревар со одлична квота и интересен распоред на уплатата.

Коњаспор – Анкарагучу – 1 @ 1.72

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 54.853 евра. За победа на домаќинтие уплатени се 45.422 евра, за реми 3.931 евро, додека останатите 5.500 евра се уплатени за победа на гостите.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*