Што се уплаќа денес? (08.08.2019)

што се уплаќа денес

За денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар со солиден коефициент, но и многу интересен распоред на уплатата.

Локомотив Пловдив – Стразбург – 2 @ 1.66

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 27.880 евра. За победа на Локомотив Пловдив уплатени се 304 евра, за реми 782 евра, додека останатите 26.795 евра се уплатени за победа на Стразбург.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*