Што се уплаќа денес? (31.07.2019)

што се уплаќа денес

Очекуваме денес уплатата да биде точен показател, бидејќи распоредот е доста интересен и укажува на победа за домаќинот.

Розенборг – БАТЕ  – 1 @ 1.74

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 25.594 евра. За победа на Розенборг уплатени се 22.728 евра, за реми 987 евра, додека останатите 1.879 евра се уплатени за победа на БАТЕ.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*