Што се уплаќа денес? (19.07.2019)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата беше повторно одличен показател, па наплативме супер коефициент. За денес се надеваме дека серијата ќе продолжи со одлична квота.

Копенхаген – Архус – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 7.557 евра. За победа на Копенхаген уплатени се 6.808 евра, за реми 562 евра, додека останатите 187 евра се уплатени за победа на Архус.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*