Што се уплаќа денес? (08.07.2019)

што се уплаќа денес

Денес во оваа категорија ќе ви претставиме натпревар со одличен коефициент на кој има интересен распоред на уплатата.

АФЦ – Џургарден – 2 @ 1.61

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 13.732 евра. За победа на АФЦ уплатени се 885 евра, за реми 1.144 евра, додека останатите 11.734 евра се уплатени за победа на гостите.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*