ТИП НА ДЕНОТ: (01.06.2019,17:00) ВОРВАРТС – АВСТРИЈА АМ

ГОСТИТЕ ЗА ОПСТАНОК

Австија, Втора лига, 01.05.2019: Ворвартс – Австија АМ ТИП 2

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Ворвартс и Австрија АМ од рамките на втората австриска лига. Домаќините веќе оддамна потпишаа „капитулација“ и ќе се селат едно ниво подолу, па за нив овој натпревар нема никакво значење. Од друга страна Австрија АМ има се уште шанси за опстанок, но и да победат тоа не зависи од нив. Сепак, без победа шансите им се 0, па затоа очекуваме да триумфираат на овој дуел. Наш предлог е победа за гостите, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.97.

 

ВОРВАРТС – АВСТРИЈА АМ 2
Регистрирај се за БОНУС во 1xBet ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*