ТИП НА ДЕНОТ: (25.05.2019,18:15) СПОРТИНГ – ПОРТО

БОРБА ЗА КУП ТИТУЛА ВО ПОРТУГАЛИЈА

Португалија, Куп финале, 25.05.2019: Спортинг – Порто ТИП ГГ

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Спортинг и Порто од рамките на финалет на португалскиот Куп. Порто имаше грчевита борба за титула во домашното првенство, но сепак не успеа да ја преземе лидерската позиција, па пехарот заврши во витрините на Бенфика. Спортинг веќе оддамна се откажа од таа титула, па сега се што може да направи е во купот. Овде станува збор за големо дерби и две амбициозни екипи, па затоа решивме да го избегнеме конечниот тип. Наш предлог е гол-гол, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.81.

УСПЕШНОСТ MAJ: 19/24

СПОРТИНГ – ПОРТО ГГ
Регистрирај се за БОНУС во 1xBet ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply