ТИП НА ДЕНОТ: (23.05.2019,20:00) ШАФХАУЗЕН – ВИЛ

ШАФХАУЗЕН МОРА ДА ПОБЕДИ

Швајцарија, Втора лига, 23.05.2019: Шафхаузен – Вил ТИП 1

Резултат: 2-0

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Шафхаузен и Вил од рамките на втората швајцарска лига. Домаќините врзаа три натпревари без победа па се најдоа и во непријатна ситуација каде што нивниот опстанок не е 100% гарантиран. Вил има просечна сезона, па тие можат да бидат задоволни со позицијата. Овде домаќините немаат многу избор и освен победа ништо друго не би им одговарало. Наш предлог е победа за домаќинот, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.67.

УСПЕШНОСТ MAJ: 17/22

ШАФХАУЗЕН – ВИЛ 1
Регистрирај се за БОНУС во 1xBet ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*