Што се уплаќа денес? (13.05.2019)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата беше одличен показател и сите кои го препишаа нашиот предлог тип беа добитни, па се надеваме дека таа серија ќе продолже и денес.

Виторул – Астра – 1 @ 1.6

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 4.990 евра. За победа на домаќините уплатени се 4.637 евра, за реми 63 евра, додека за победа на Астра уплатата изнесува само 289 евра.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*