ТИП НА ДЕНОТ: (08.05.2019,17:30) НАЈСТВЕД – РОСКИЛД

БОРБА ЗА 3 БОДА

Данска, 1 Дивизија, 08.05.2019: Најствед – Роскилд ТИП ГГ

Резултат: 4-1

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Најствед и Роскилд од рамките на данската 1 дивизија. Домаќините се наоѓаат на третата позиција и се борат за да стигнат во данската елита преку Плеј оф. Од друга страна Роскилд е на претпоследната позиција и се обидува да обезбеди опстанок, па поради тоа очекуваме притисок од двете страни. Наш предлог е гол-гол, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.62

УСПЕШНОСТ MAJ: 5/7

НАЈСТВЕД – РОСКИЛД ГГ
Регистрирај се за БОНУС во 1xBet ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*