Три чекори за бесплатни 5 евра за обложување!

Обложувалницата на 10Bet по повод реванш натпреварите од Лигата на шампионите и Лига Европа ни претстави одлична понуда која можат да ја искористат сите корисници.

Имено, станува збор за бесплатни 5 евра за обложување кој може да ги добиете на следниот начин:

  1. Логирајте се или регистрирајте се ТУКА на сајтот од 10Bet
  2. Уплатете 2 облози со влог од 10+ евра на Pulse Bets на било кој натпревар од ЛШ и ЛЕ
  3. Прифатете ги бесплатните 5 евра

Услови и правила за користење

  • Промоцијата е валидна еднаш на еден корисник
  • Понудата важи до 9-ти Мај 2019 година
  • Квалификувани за бесплатни средства се играчите кои ќе уплатат 2 облози за најмалку 10 eвра на Pulse Bets
  • Квалификувани се облозите со најмалку 2 коефициент
  • Бесплатните средства можете да ги искористите следните 7 дена

Регистрирај се на 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*