Време е за нов почеток – Време е за 7500 денари бонус!

Неодамна на нашиот пазар се појави обложувалница под името 22Bet која нуди одлични квоти и разни промоции.

Кога станува збор за промоциите, се разбира, тука е бонусот за добредојде во вредност до 7500 денари која е одлична причина да започнете со онлајн обложување.

Се што треба да направите е:

  1. Регистрирајте се на 22Bet ТУКА
  2. Направете депозит од најмалку 1 евро
  3. Добијте 100% бонус до 7500 денари и 22 поени за казино

Регистрирај се на 22Bet

Услови и правила за користење

  • Бонусот во 22Bet е наменете за новите корисници
  • Бонусот може да го искористите само на првито депозит
  • Вредноста на бонусот е 100% од вашиот депозит најмногу до 7500 денари
  • Бонусот се впишува автоматски на сметката на клиентот откако ќе се изврши првиот депозит, освен ако полето “Не сакам никакви бонуси“ не е штиклирано
  • Ако бонусот е впишан на бонус сметка за спортско обложување, тогаш условот за обложување ќе биде износот на бонусот да се уплати 5х во комбинациски облози. Секој комбинациски облог мора да содржи барем три настани. Барем три настани во секој комбинациски облог мора да имаат коефициент од 1.40 или повисоко
  • Сите бонуси на депозити се достапни во сите држави освен Croatia (HR), Hungary (HU) и Serbia (RS)

Регистрирај се на 22Bet и добиј бонус до 7500 денари

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*