Што се уплаќа денес? (06.04.2019)

што се уплаќа денес

Вчера во оваа категорија уплатата не беше точен показател, па сметаме дека денес ќе ја оправдаме грешката.

Парма – Торино – 2 @ 2.02

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 51.327 евра. За победа на Парма уплатени се 2.582 евра, за реми 3.020 евра, додека за победа на Торино уплатата изнесува 45.725 евра.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*