Што се уплаќа денес? (23.03.2019)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата беше одличен показател и благодарение на тоа наплативме одличен коефициент, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Грузија – Швајцарија – 2 @ 1.74

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 40.130 евра. За победа на домаќините уплатени се 4.018 евра, за реми 7.185 евра, додека за победа на Швајцарија уплатата изнесува 28.927 евра.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*