Што се уплаќа денес? (28.02.2019)

што се уплаќа денес

Повторн сме во добитна серија во оваа категорија. Вчера уплатата ни беше показател за одличен коефициент, па се надеваме дека и денес ќе биде така…

Валенсија – Бетис – 1 @ 1.81

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 23.555 евра. За победа на домаќините уплатени се 16.449 евра, за реми 3.341 евра, додека за победа на Бетис уплатата изнесува 3.764 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*