Тотенхем „му зеде“ 13.000 евра, а потоа доби „утешни“ 2800 евра!

Во нашата редакција еден наш читател ни ги испрати тикетие од минатиот викенд кој за жал Тотенхем не го усреќи со солидна цифра на пари, но набргу потоа тој доби 2800 евра.

Имено, играчот на двата тикети изиграл поголем број натпревари со солиден коефициент и скромни уплати, но и во двата наврати ја изиграл Тотенхем да биде победник на натпреварот против Барнли. Сепак тоа не се случи, победи Барнли, а овој играч остана без 800.000 денари.

Набргу потоа во трет тикет тој вложил 2.000 денари и изиграл 11 натпревари на конечен тип и еден дуел го типувал на двојна шанса. Тие ги погодил и добил неверојатни 176.000 денари. За убаво да ги трошип мајсторе!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*