Што се уплаќа денес? (26.02.2019)

што се уплаќа денес

Безброј пати уплатата се покажува како одличен показател, па веруваме дека и денес ќе не „почести“ со одличен коефициент.

Данди Јунајтед – Инвернес – 1 @ 1.99

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 5.269 евра. За победа на домаќините уплатени се 4.587 евра, за реми 23 евра, додека за победа на Инвернес уплатата изнесува 658 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*