3 за 3: Ако овие клубови соработуваат, тогаш ќе наплатиме коефициент 3.80

3 за 3

Денес од 20:00 во рамките на 26-то коло од Француската втора лига се сретнуваат екипите на Нанси и ГФЦ Ажаксио.

Нанси е на претпоследната позиција со вкупно осовени 20 бода преку 5 победи, 5 реми и 15 порази.

ГФЦ Ажаксио е нешто поодбро пласиран, односно ја има 15-та позиција со вкупно 29 бода, кои ги има освоено преку 7 победи, 8 реми и 10 пораз.

Интересно е тоа што во две сезони наназад, статистиката укажува на поделба на бодовите 3 за 3, па ако и денес биде така ќе наплатиме одличен коефициент.

Наш предлог:

Конечен тип – 2 @ 3.80 во Bet365

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*