Потенцијални прелази 1/2 и 2/1 во англиската Ванарама Север!

1/2 2/1

Денес на отворањето на новата сезона Ванарама Национал Север во терминот од 20:45 ќе се изиграат 10 натпревари. Меѓу нив ќе бидат и натпревари на кои се можни големи прелази од 1/2 или 2/1, а еден натпревар е посебно интересен.

Браклј ќе ги угости Алфретон кој ги порази на сите три натпревари на домашниот стадион, а еден беше и „вртелешка“ од 1/2 .

Гусили ќе биде домаќин во дулот против Чорли, а на еден од трите последни натпревари виден е прелаз во корист на домашниот домќин.

И како шлаг на торатата доаѓа натпреварот помеѓу Јунајтед оф Манчестер и Ештон Јунајтед. На 3 од последните 6 меѓусебни натпревари виден е голем прелаз 1/2 или 2/1. Последниот прелаз е забележан во летото на пријателски натпревар кој заврши со резултат 3:4.

Како што и сами знаете коефициентите за прелаз од 2/1 или 1/2 се огромни, а максимумот може да го добиете во обложувалницата на 1xBet. Таму ќе ги најдете најголемите коефициенти во висина од 25 до 40, а практично тоа значи дека не треба да ризикувате многу готовина за да остварите супер добивка.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*