D`Alembert систем за обложување

систем за обложување

Постојат многу системи за обложување и веруваме дека нема обложувач, кој барем еднаш не се обидел да проба да заработи од обложувалница преку некаков систем.

Основно што треба да знаете за системите е тоа дека не постои систем кој што ви гарантира сигурна добивка, туку може да ви помогне само при рационално трошење на средствата во обложувалница.

Како еден од најпознатите системи за обложување е D`Alambert системот.

Овој систем се игра со негативна прогресија, односно после секое промашување, влогот се зголемува. Предноста на овој систем е неговата едноставнот, бидејќи нема никакви комплицирани формули за пресметувањето на влогот, додека недостатокот е заеднички со сите системи кои користат негативна прогресија, тоа што во случај на низа промашувања, влогот може прилично да се зголеми.

За корситење на овој систем потребано е да одберете натпревар со коефициент од најмалку 2  и да имате малку поголема банка, бидејќи како што кажавме влогот знае да достигне голема цифра.

Со овој систем, секој пат кога ќе промашите го засилувате влогот, а кога ќе добиете го намалувате. За да имаме успешна низа потребно е да имаме погодок повеќе од 50%.

Пред почетокот потребно е внимателно да го одберете вашиот почетен влог. На пример,  за почетен влог ќе земеме вредност од 5€. Во случај на погодок, влогот го намалуваме за основната единица, односно во овој случај не го намалуваме. Во случај на промашување, го зголемуваме влогот за една единица односно нашата вредност на единицата е 5€, па така следниот влог ќе биде 10€. Погледнете го примерот.

Почетна единица: 5€

  1. Влог: 5€ – Промашување – Нов влог: 5 + 5 = 10
  2. Влог: 10€ – Промашување – Нов влог: 10 + 5 = 15
  3. Влог: 15€ – Промашување – Нов влог: 15 + 5 = 20
  4. Влог: 20€ – Погодување – Нов влог: 20 – 5 = 15
  5. Влог: 15€ – Погодување – Нов влог: 15 – 5 = 10
  6. Влог 10€ – Промашување – Нов влог: 10 + 5 = 15
  7. Влог 15€ – Погодување – Нов влог: 15 – 5 = 10
  8. Влог 10€ – Погодување – Нов влог: 10 – 5 = 5
  9. Влог 5€ – Погодување – Низата е завршена

Овој систем се карактеризира како многу добар за искусните типстери, кои сакаат малку повеќе ризик, како и да „заработат“ повеќе пари, бидејќи секој завршеток на низата ви нуди добивка.

Доколку сте добар и искусен обложувач, задолжително испробајте го овој систем!

Испробај го системот во Bet365

Квоти за ЕУРО 2020


ДатумГрупаНатпреварTип 1 x 2
11.06.2021
21:00 ч.
Група АТурција - Италија
12.06.2021
15:00 ч.
Група АВелс Швајцарија
12.06.2021
18:00 ч.
Група БДанска Финска
12.06.2021
21:00 ч.
Група ББелгија Русија
13.06.2021
15:00 ч.
Група ДАнглија Хрватска
13.06.2021
18:00 ч.
Група ЦАвстрија Македонија
13.06.2021
21:00 ч.
Група ЦХоландија Украина
14.06.2021
15:00 ч.
Група ДШкотска Чешка
14.06.2021
18:00 ч.
Група ЕПолска Словачка
14.06.2021
21:00 ч.
Група ЕШпанија Шведска
15.06.2021
18:00 ч.
Група ФУнгарија Португалија
15.06.2021
21:00 ч.
Група ФФранција Германија
16.06.2021
15:00 ч.
Група БФинска Русија
16.06.2021
18:00 ч.
Група АТурција Велс
16.06.2021
21:00 ч.
Група АИталија Швајцарија
17.06.2021
15:00 ч.
Група ЦУкраина Македонија
17.06.2021
18:00 ч.
Група БДанска Белгија
17.06.2021
21:00 ч.
Група ЦХоландија Австрија
18.06.2021
15:00 ч.
Група ЕШведска Словачка
18.06.2021
18:00 ч.
Група ДХрватска Чешка
18.06.2021
21:00 ч.
Група ДАнглија Шкотска
19.06.2021
15:00 ч.
Група ФУнгарија Франција
19.06.2021
18:00 ч.
Група ФПортугалија Германија
19.06.2021
21:00 ч.
Група ЕШпанија Полска
20.06.2021
18:00 ч.
Група АИталија Велс
20.06.2021
18:00 ч.
Група АШвајцарија Турција
21.06.2021
18:00 ч.
Група ЦМакедонија Холандија
21.06.2021
18:00 ч.
Група ЦУкраина Австрија
21.06.2021
21:00 ч.
Група БФинска Белгија
21.06.2021
21:00 ч.
Група БРусија Данска
22.06.2021
21:00 ч.
Група ДХрватска Шкотска
22.06.2021
21:00 ч.
Група ДЧешка Англија
23.06.2021
18:00 ч.
Група ЕСловачка Шпанија
23.06.2021
18:00 ч.
Група ЕШведска Полска
23.06.2021
21:00 ч.
Група ФГерманија Унгарија
23.06.2021
21:00 ч.
Група ФПортугалија Франција
26.06.2021
18:00 ч.
1/8
Натпревар: 1
Втор од А – Втор од Б
26.06.2021
21:00 ч.
1/8
Натпревар: 2
Прв од А – Втор од Ц
27.06.2021
18:00 ч.
1/8
Натпревар: 3
Прв од Ц – Трет од Д/Е/Ф
27.06.2021
21:00 ч.
1/8
Натпревар: 4
Прв од Б – Трет од А/Д/Е/Ф
28.06.2021
18:00 ч.
1/8
Натпревар: 5
Втор од Д – Втор од Е
28.06.2021
21:00 ч.
1/8
Натпревар: 6
Прв од Ф – Трет од А/Б/Ц
29.06.2021
18:00 ч.
1/8
Натпревар: 7
Прв од Д – Втор од Ф
29.06.2021
21:00 ч.
1/8
Натпревар: 8
Прв од Е – Трет од А/Б/Ц/Д
02.07.2021
18:00 ч.
1/4
Натпревар: 1
Победник од 6 – Победник од 5
02.07.2021
21:00 ч.
1/4
Натпревар: 2
Победник од 4 – Победник од 2
03.07.2021
18:00 ч.
1/4
Натпревар: 3
Победник од 3 – Победник од 1
03.07.2021
21:00 ч.
1/4
Натпревар: 4
Победник од 8 – Победник од 7
06.07.2021
21:00 ч.
1/2
Натпревар: 1
Победник од 2 – Победник на 1
07.07.2021
21:00 ч.
1/2
Натпревар: 2
Победник од 4 – Победник од 3
11.07.2021
21:00 ч.
ФиналеПобедник од 1 – Победник од 2

Сите квоти за ЕУРО 2020 ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*