Систем за обложување: Разложување на тикети!

Еден од методите кои се користи кога сакате да играте повеќе натпревари на еден тикет, а притоа да го намалите ризикот е разложување на тикети.

6 натпревари на 6 тикети

Потребен број на погодоци: 4 од 6

Препорачан коефициент: околу 2

Изберете шест натпревари кои сакате да ги играте и означете ги со број од 1 до 6. Натпреварите се пишуваа според следниот редослед:

Тикет 1 – 1, 2 и 5

Тикет 2 – 1, 2 и 6

Тикет 3 – 1, 3 и 4

Тикет 4 – 2, 3 и 4

Тикет 5 – 3, 5 и 6

Тикет 6 – 4, 5 и 6

За да биде барем еден добитен тикет потребно е да се погодат 4 натпревари. Притоа не се враќаат само вложените пари, туку има и заработка.

8 натпревари на 6 тикети

Овој систем се користи кога избирате дуели со помали коефициенти.

Потребен број на погодоци: 6 од 8

Препорачан коефициент: околу 1.7

Изберете 8 дуели кои сакате да ги играте и означете ги со броеви од 1 до 8. Натпреварите се пишуваат на тикети според следнава шема:

Тикет 1 – 1, 2, 3 и 4

Тикет 2 – 1, 4, 5 и 8

Тикет 3 – 1, 5, 6 и 7

Тикет 4 – 2, 3, 5 и 8

Тикет 5 – 2, 3, 6 и 7

Тикет 6 – 4, 6, 7 и 8

За да биде барем еден добитен тикет, потребно е да се погодат 6 натпревари и освен што се враќа влогот има и заработка.

7 натпревари на 7 тикети

Потребен број на погодоци: 5 од 7

Препорачан коефициент: околу 1.8

Изберете седум натпревари кои сакате да ги играте и означете ги со броевите од 1 до 7. Натпреварите се пишуваат на тикети според следнава шема:

Тикет 1 – 1, 2, 3 и 4

Тикет 2 – 1, 2, 5 и 6

Тикет 3 – 1, 3, 5 и 7

Тикет 4 – 1, 4, 6 и 7

Тикет 5 – 2, 3, 6 и 7

Тикет 6 – 2, 4, 5 и 7

Тикет 7 – 3, 4, 5 и 6

За да биде барем еден добитен тикет, потребно е да се погодат 5 натпревари и освен што се враќа влогот има и заработка. Добивка е исто така можна и со погодок на четири натпревари.

НАША ПРЕПОРАКА Е ОВОЈ СИСТЕМ ДА ГО ИГРАТЕ ВО ОБЛОЖУВАЛНИЦАТА НА 1ХBET, А ПОКРАЈ ТОА ЌЕ СИ ДОБИЕТЕ И 100% БОНУС НА ВАШАТА ПРВА УПЛАТА.

Испробај го овој систем во 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*