Систем за обложување на фудбал наречен „Девет магични линии“

систем за обложување

Системите за обложување ги користат многу играчи кои се занимаваат со обложување. Тие се свесни дека со помош на системот нема потреба да ги погодат сите натпревари кои ги напишале, односно тие се добитни и со промашен еден, а во некои случаи и повеќе натпревари.

Постојат безброј системи за обложување, некои бараат повеќе храборст, а некои бараат голема цифра на вашата банкараска сметка. Како и да е, виe имате право да го изберете системот што вам ви одговара најмногу.

Ние специјално за вас го издвоивме еден од најпознатите системи за обложување, а тоа е системот наречен „Девет магични линии“. Овој систем ни нуди неверојатна можност за огромна добивка.

Системот има девет системски тикети (3 од 4), а уплатата зависи од коефициентите и уплатата.

Можностите се различни. Нашата препорака е едната игра од секој натпревар да биде сигурна (коефициент од 1.8 до 2.10), другата игра да биде со поголем коефициент (2.4 до 3.3) и третата со најголем, односно изненадување, (1-Х, 2-Х, 7+).

Ако имате четири сигурни натпревари, третиот знак може да биде точен резултат. Системот гарантира еден добитен тикет со три погодени натпревари.

Ако играте реални типови, коефициентот за погодени три натпревари може да биде од 350 до 900, односно тоа е многу повеќе од целкупната уплата, а ако ги погодете сите четири коефициентот би бил од 2500 до 10000.

Другата опција е да изиграте игри кои може да се случи сите три да бидат добитни (на пример за еден натпревар ставете х-1, ГГ прво полувреме и 4-6 голови). Тогаш може да се случи сите девет тикети да бидат добитни, а тоа е вртоглава сума на пари.

Пример:
Шифра  Тип 1  Тип 2  Тип 3

1001        X         ГГ3+   X-X

1002       1          1 и 3+  ГГ3+

1003       2          2-2        3+

1004       1          1-1        Г3+

Изиграјте ги одбраните натпревари по следниот редослед:

Tикет 1:
1001 – X
1002 – 1
1003 – 2
1004 – 1

3 од 4

Тикет 2:
1001 – X
1002 – 1 и 3+
1003 – 2-2
1004 – 1-1

3 од 4

Tикет 3:
1001 – X
1002 – ГГ3+
1003 – 3+
1004 – ГГ3+

3 од4

Tикет 4:
1001 – ГГ3+
1002 – 1
1003- 2-2
1004 – ГГ3+

3 од 4

Tикет 5:
1001 – ГГ3+
1002 – 1 и 3+
1003 – 3+
1004 – 1

3 од 4

Tикет 6:
1001 – ГГ3+
1002 – ГГ3+
1003 – 2
1004 – 1-1

3 од 4

Tикет 7:
1001 – X-X
1002 – 1
1003 – 3+
1004 – 1-1

3 од 4

Tикет 8:
1001 – X-X
1002- 1 и 3+
1003- 2
1004 – ГГ3+

3 од 4

Tикет 9:
1001 – X-X
1002 – ГГ3+
1003 -2-2
1004 – 1

3 од 4

 
Ние препорачуваме овој систем да го играте во обложувалнциата од 1хBet. Таму имате многу разновидни игри, а освен тоа ви следува и 100% бонус. Отворете ја вашата сметка ТУКА и испробајте го системот 9 магични линии.
 
 

Регистрирај се на 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*