Што се уплаќа денес? (03.06.2018 ТЕНИС)

Што се уплаќа денес

За денес во категоријата „што се уплаќа денес?“ решивме да ви претставиме три тенис натпревари.

Качанов – Зверев – 2 @ 1.34

За овој дуел, вупната уплата изнесува 185.402 евра. 154.264 евра се уплатени за победа на Зверев, додека 31.138 евра изнесува уплатата за победа на Качанов.

Стрицова – Путинцева – 1 @ 1.6

Вкупната уплата за овој меч е 175.923 евра. 131.025 евра одат за победа на Стрицова, додека 44.898 евра се за Путинцева.

Киз – Бузаренску – 1 @ 1.62

На овој натпревар имаме нешто послаба уплата. Од вкупните 42.596 евра, за победа на Киз се уплатени 32.695 евра, а останатите 9.901 евра се уплатени за Бузарнеску.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*