Малери и махери на колото!

малери и махери

Денес завршува уште еден викенд, кој беше одбележан како „сиромашен“ поради паузата за репрезентации. Секако играчите ја искористија максимално достапната понуда и направија интересни тикети. Ние ви ги претставуваме само најинтресните.

Малер 1

Викомб со Порт Вејл беше доста игран натпревар со оглед на тоа што домаќините беа големи фаворите, а има и очајна потреба за 3 бода. Сепак натпреварот заврши без голови и остави многу играчи без добивка.

Малер 2

Ист тикет и ист грешен натпревар. Како што може да забележете и тука станува збор за Викомб.

Малер 3

И повторно Викомб. Тука е изигран на голови, но како што погоре кажавме натпреварот заврши без голови.

Махер 1

Храбар тикет. Синглиран натпреварот Лутон – Барнет. Потребата за победа на Лутон ја искористил максимално овој играч и си зел скоро 3000 денари.

Махер 2

Комбинација на висок коефициент за висока уплата изгледа вака. Скоро 1100 евра се усреќил овој играч. Нека му е со среќа.

Махер 3

Во овој случај имаме само храбра уплата, па зато решивме да го ставиме овој тикет тука. Внимателно избран 5 коефициент и уплатен за 50 евра му донесе една минимална плата на овој играч.

ДОКОЛКУ ИМАТЕ И ВИЕИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*