• Вебсајт
  • Покриеност
  • Понуда
  • Коефициенти
  • Уплата и исплата на средства
  • Корисничка поддршка
  • Бонус
  • Во живо
  • Мобилно обложување
4.4

Резиме

LeGrand Bet е новиот бренд за обложување достапен во Македонија. Очекувањета за почеток ги исполнуваат максимално, а се надеваме на уште поголем успех во иднина.

LeGrandBet обложувалницата е нова приказна која веруваме дека успешно ќе се развие на пазарот на Македонија.

Имено, станува збор за Gaming Innovation Group (GiG) групацијата која многу оддамна функционира на пазарот за обложување и навистина има што да понудат за нивните играчи.

Gaming Innovation Group (GiG) во комбинација со К.А.К ДОО Скопје компанијата која ги поседува Le Grand казината во Скопје и Битола ja создаваат оваа обложувалница.

Историја

Историјата е некако важна за сигурноста. Кога станува збор за компании со историја, вашата доверба е некако поткрената, па ве уверуваме дека во тој поглед овде нема да се разочарате.

GiG групација

GiG важи за една од водечките платформи за iGaming, а заслужено се најдува на врвот благодарение на моќната и иновативната технологија.  Исто така, важи за група на истомисленици, а не само субјект кој котира на скандинавските берзи. Оваа компанија има канцеларии во Данска, Малта и Шпанија и секаде фунцкионира многу успешно.

К.А.К ДОО Скопје групација

К.А.К ДОО Скопје се занимава со игри на среќа на физички локации и постојат во два градови во Македонија, Скопје и Битола. Нивните казина се познати под името Le Grand, па оттаму се раѓа и идејата за обложувалницата и казиното на LeGrand Bet.

Вебсајт на LeGrandBet

Вебсајтот на LeGrand Bet е ултра модерен со класични елементи кои прават еден добар интерфејс кој предизвикува чувство на задоволство кај играчите. Исто така мора да нагласиме дека е максимално прегледен и лесен за користење, па корисниците нема да имаат воопшто проблеми при користењето.

Покриеност

Воопшто не се ни сомневаме за покриеноста на спортови во оваа обложувалница. Освен што нудат обложување на топ спортовите како фудбал, кошарка, ракомет, во својата понуда имаат и помалку познати спортови како снукер, формула итн.

Понуда во LeGrandBet

За еден топ натпревар во LeGrand Bet обложувалницата можете да изберете една од многуте опции за обложување. Покрај класичните знаци за обложување кои се достапни во сите обложувалници, имаат и многу специјални игри кои се доста интересни.

Уплата и исплата

Еден од поважните елементи, а можеби и најважен за една обложувалница е уплатата и исплатата на средства. За што би играле ако не можете да направите повлекување или пак во друг случај ако не можете да направите депозит.

LeGrandBet

Овде вашите пари може да ги уплатите преку вашите кредитни и дебитни картички, а уплатата се процесира веднаш. Исплатата како и во сите обложувалници, така и во LeGrand Bet, се врши во времетраење од 1 час, па најмногу до 5 работни дена.

Коефициенти

Коефициентите се достапни во децимален формат, а што се однесува до нивната висина може да кажеме дека се конкурентни со останатите обложувалници. Можеби со нијанса помала квота ќе се соочите за помалку познатите спортови, но сепак тоа и не е кој знае каков проблем.

Корисничка поддршка

Корисничката поддршка им е солидна, а покрај тоа што се лесно достапни, може да ги пофалиме и за нивната стручност. Немаат кој знае колку ингеренции за решавање на проблеми, но во најкус можен рок со координација со останатите сектори се обидуваат да го донесат најдоброто решение за вас.

Бонус понуда во LeGrandBet

Бонусите и самите знаете дека се многу потребни во една онлајн обложувалница, бидејќи преку нив тие привлекуваат нови корисници. Не се ни сомневаме дека бонус понудата може да ве разочара бидејќи за почеток добивате одличен бонус, а со тоа го дуплирате и вашиот буџет за кладење.

Обложување во живо

Љубителите на обложувањето во живо дефинитивно нема да останат разочарани бидејќи оваа обложувалница има навистина што да понуди. Кога станува збор за нивната покриеност тие имаат буквално се и сешто за кладење, а исто така и коефициентите им се солидни.

Мобилно обложување во LeGrandBet

Сега кога живееме во еден динамичен период и сме нон стоп во движење, многу важна улога има обложувањето преку мобилен. Без разлика дали сте на работа, во автобус или дома, вие секогаш на дофат го имате мобилниот телефон, па затоа треба посебно внимание да се посвети на мобилната апликација.

Заклучок за LeGrandBet

LeGrand Bet прераснува во обложувалница која станува бренд во Македонија и дефинитивно ќе го промени границите на кладењето. Во игра си со LeGrand Bet.