Што се уплаќа денес? (05.07.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера бевме повторно добитни, па сега веруваме дека исто така ќе запишеме добивка и денес.

Од 18:00 во рамките на финската Јкослига се сретнуваат екипите на ЈаПС и КТП.
ЈаПС е на 5-та позиција со 16 бода и учинок од 4 победи, 4 реми и 5 порази, додека КТП е на 1-то место со 34 бода кои ги имаат освоено преку 11 победи, 1 реми и 1 пораз.

ЈаПС – КТП – 2 @ 1.45

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 62.192 евра. За победа на ЈаПС уплатени се 11.203 евра, за реми 15.559 евра, додека останатите 35.430 евра се уплатени за победа на КТП.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*