Што се уплаќа денес? (01.07.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека информациите за уплатата денес ќе ни бидат точен показател и дека благодарение на тоа ќе наплатиме одлична квота.

Од 21:00 се сретнуваат селекциите на Португалија и Словенија. Португалците ги видовме во одлично издание досега и имаат големи амбиции за ова ЕУРО, додека Словенците со самиот пласман тука се максимално задоволни.

Португалија – Словенија – 1 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 195.697 евра. За победа на Португалија уплатени се 127.395 евра, за реми 25.506 евра, додека останатите 42.796 евра се уплатени за победа на Словенија.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*