Што се уплаќа денес? (26.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме уплатата дека денес ќе ни биде точен показател и дека благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Од 18:00 се сретнуваат селекциите на Украина и Белгија. Украинците досега освоија 3 бода, но имаат најлоша гол разлика, додека Белгија има исто така три бода, а нивниот учинок е една победа и еден пораз.

Украина – Белгија – 2 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 199.903 евра. За победа на Украина уплатени се 21.102 евра, за реми 32.985 евра, додека останатите 145.816 евра се уплатени за победа на Белгија.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*