Што се уплаќа денес? (23.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Се надеваме дека денес уплатата повторно ќе ни биде одличен показател како што тоа било случај многу пати досега.

Овој пат, повторно издвојуваме натпревар од ЕУРО 2024 кој има солидна уплата. Од 21:00 се сретнуваат селекциите на Швајцарија и Гeрманија.

Швајцарците имаат големи шанси за пролаз во нокаут фазата, а веќе Германците тоа го остварија во првите две кола и сега ќе ги гледаме во вториот дел од ЕУРО 2024.

Швајцарија – Германија – 2 @ 1.67

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 199.494 евра. За победа на Швајцарија уплатени се 27.239 евра, за реми 35.598 евра, додека останатите 136.657 евра се уплатени за победа на Германија.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*