Што се уплаќа денес? (22.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати досега сме биле сведоци за фактот дека информациите за уплатата не водат до добивка, па очекуваме и овој пат да биде така.

Од 15:00 се сретнуваат селекциите на Грузија и Чешка во рамките на ЕУРО 2024. Овие две селекции немаат кој знае какви амбиции, а селекцијата на Чешка влегува како фаворит на овој натпревар.

Грузија – Чешка – 2 @ 1.80

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 149.587 евра. За победа на Грузија уплатени се 23.404 евра, за реми 34.598 евра, додека останатите 91.585 евра се уплатени за победа на Чешка.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*