Што се уплаќа денес? (20.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал уплатата вчера не ни беше точен показател, но денес сме тука да ја исправиме грешката.

Од 15:00 во рамките на ЕУРО 2024 се сретнуваат селекциите на Словенија и Србија. Словенија во последните пет натпревари запишаа три победи и два реми, додека Србија во истиот временски период запиша две победи и три порази.

Словенија – Србија – 2 @ 1.75

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 98.892 евра. За победа на Словенија уплатени се 9.098 евра, за реми 15.559 евра, додека останатите 74.235 евра се уплатени за победа на Србија.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*