Што се уплаќа денес? (16.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Очекуваме повторно информациите за уплатата да ни донесат добивка и благодарение на тоа да наплатиме супер квота.

Од 15:00 во рамките на ЕП ќе се сретнат селекциите на Полска и Холандија. Пољаците во последните пет натпревари запишаа пет последователни победи, додека Холандија во истиот временски период оствари четири победи и еден пораз.

Полска – Холандија – 2 @ 1.57

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 215.990 евра. За победа на Полска уплатени се 37.889 евра, за реми 55.696 евра, додека останатите 122.405 евра се уплатени за победа на Холандија.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*