Што се уплаќа денес? (15.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега ни биле многу често точен показател, па веруваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 18:00 во рамките на ЕП 2024 се сретнуваат екипите на Шпанија и Хрватска. Шпанците во последните пет натпревари запишаа три победи, едно реми и еден пораз, додека Хрватска во истиот временски период оствари пет последователни победи.

Шпанија – Хрватска – 1 @ 1.91

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 197.779 евра. За победа на Шпанија уплатени се 138.939 евра, за реми 26.672 евра, додека останатите 32.168 евра се уплатени за победа на Хрватска.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*