Што се уплаќа денес? (07.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати уплатата ни била досега точен показател, но вчера за жал не, а затоа сме денес тука да ја поправиме грешката.

Од 21:00 во рамките на афричките квалификации за СП се сретнуваат екипите на Нигерија и Јужна Африка.

Нигерија се наоѓа на 4-та позиција и досега имаат освоено 2 бода преку 2 реми, додека Јужна Африка има три бода од два натпревари, а нивниот учинок е една победа и еден пораз.

Нигерија – Јужна Африка – 1 @ 1.57

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.990 евра. За победа на Нигерија уплатени се 70.102 евра, за реми 8.776 евра, додека останатите 11.112 евра се уплатени за победа на Јужна Африка.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*