Што се уплаќа денес? (04.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера не бевме добитни во оваа категорија, но затоа денес сме тука да ја поправиме грешката.

Од 21:00 се сретнуваат екипите на Италија и Турција. Домаќините во последните пет натпревари запишаа еден пораз, едно реми и три победи, додека Турција во истиот временски период оствари две победи, едно реми и два порази.

Италија – Турција – 1 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 87.984 евра. За победа на Италија уплатени се 71.202 евра, за реми 7.993 евра, додека останатите 8.789 евра се уплатени за победа на Турција.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*