Што се уплаќа денес? (03.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, но денес имаме можност да ја поправиме таа грешка.

Од 18:00 во рамките на ирската Дивизија 1 се сретнуваат екипите на Корк и УЦД Даблин.

Корк во последните пет натпревари запишаа две победи, две реми и еден пораз, додека УЦД Даблин запиша една победа, три реми и еден пораз во истиот временски период.

Корк Сити – УЦД Даблин – 1 @ 1.68

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 98.889 евра. За победа на Корк Сити уплатени се 71.203 евра, за реми 10.439 евра, додека останатите 17.247 евра се уплатени за победа на УЦД Даблин.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*